Доставка

Срокове за доставка:

 

  • за територията на България с Еконт до 24 ч, за поръчки получени преди 14.00 ч.
  • за поръчки получени след 14:00 ч. доставката е рамките на 48ч..

 

!!! Имайте предвид, че поради невъзможност на куриерските фирми да обслужват увеличеното  количество поръчки в предпразнични и празнични дни може да има забавяне на доставките.

 

Цена на доставка:

 

  • При покупка на продукти на обща стойност над 90.00 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
  • Цената на доставка до офис на еконт или адрес се изчислява автоматично, когато цената надвиши 8.00 лв , изберете опцията "Стандардна доставка".

 Стоката се доставя подходящо опакована, съобразно вида й и транспорта за доставка.

При предаване на стоката, Клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но се намира на посочения от клиента адрес и приема доставената стока.

 

Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:

 

  • доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед;
  • сумата, която Клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата при извършване на поръчката;
  • стоката е с нарушена опаковка и вид, което би се отразило на експлоатационните й качества.

 

При отказ за получаване на пратката, извън случаите описани по-горе, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи сумата за разходите за доставка и връщане на стоката.

 

В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, "Фюжън Ембаси ЕООД" се освобождава от задължението да достави заявената за покупка стока. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поеме всички разходи по доставката. В този случай, от момента на потвърждаването започва да тече нов срок за доставка.